Prova på golf 

Prova på golf hos LOFT

Golf är kul! Har du aldrig provat golf eller har du kanske spelat men vill komma igång igen? Vi hjälper dig igång! I vårt prova på paket hjälper vi dig med de grunder som behövs för att kunna slå bollen. Och hur kul är det inte att ta med sina kompisar eller familjen på en aktivitet som passar alla?

Caddie (aktivitetsvärd)

Under hela er vistelse har ni våra caddies på plats som hjälper er med grunderna samt servar er med mat & dryck med mera för dem som önskar.

Mat & Dryck

Vi samarbetar med Brödernas i Skövde. Så du kan på plats beställa mat och äta under din speltid hos oss. Vi har även bar med fulla rättigheter för den som är sugen på något att dricka.

Priser

Måndag – Torsdag 295kr per person.
Fredag – Lördag 395kr per person.

Pris fr. 295 kr per person

Antal deltagare 3 personer eller fler.

Det här ingår

  • 2h i simulator
  • Lån av golfklubbor
  • Instruktion från våra Caddies

Spela Bullseye, Wild West & Hunt Challenge

Utmana varandra i några av våra olika roliga spel för både golf och skytte. Bland att kommer du kunna skjuta vildsvin, fåglar & flygande hattar, men även en och en annan cowboy kommer dyka upp i skottlinjen!

Fler av våra paket

Redo att boka? Fyll i formuläret eller kontakta oss!

Vårt koncept är enkelt! Du hyr antingen en simulator per timme eller bokar något av våra färdiga paket. Bokning av aktivitetspaket måste alltid göras via mejl, telefon. eller via vårt formulär. För bokning av tid i simulatorerna kan bokning även göras vi Matchi. Du kommer till Matchis bokningssida genom att trycka på knappen boka nu. 

Ring oss: 0500 – 44 20 00
Mejla oss: info@loftgolf.se

Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.