Julbord 2021

 - 

Fr. 595 kr

Välkommen på julbord utöver det vanliga!

Samla företaget, kompisarna eller hela familjen till ett julbord utöver det vanliga! Sitt ned i en rofylld sittning hos Brödernas Skövde och njut av en klassisk julbordsbuffé med alla tillbehör. Upplev sedan en 5-kamp hos oss på LOFT där du tillsammans med ditt lag kommer att utmanas i våra simulatorspel!

För bokning eller förfrågan kontakta oss direkt!

Tisdag – Torsdag 595 kr inkl. moms
Fredag – Lördag 695 kr inkl. moms
Dryckespaket 250 kr inkl. moms

I priset ingår julbuffé och 5-kamp, priserna är per person.
I dryckespaketet ingår 2 st ÖL/CIDER/VIN 1 st julsnaps

Julbuffé

Brödernas professionella kockar sadlar om från hamburgare till julbord! Det dukas upp till en härlig klassisk julbuffé med alla dess tillbehör! Janssons frestelse, skinka, sill, köttbullar you name it! det som inte finns på vår julbuffé är inte värt att nämnas. Allt kockas på plats med kvalitativa råvaror!

5-kamp

Att spela våra simulatorspel är enkelt och kul! Alla våra spel nivå anpassas individuellt så både Lucky Luke och den ofrivilliga golfaren träffar målet tillslut! Vi har ställt om till en 5-kamp där ni som lag ska samla poäng i alla våra grenar. Bästa laget vinner! Läs mer om vår 5-kamp.

Bokning & förfrågan

Vi serverar våra julbord 25 November – 18 December. Vi tar emot bokningar alla dagar enligt ovan. För bokning eller förfrågan kontakta oss via kontakt formuläret eller ring oss!

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Formuläret är skyddad av reCAPTCHA där Googles Privacy Policy samt Terms of Service appliceras.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.