Julbord
i Skövde

Säkra din plats till årets roligaste julbord i Skövde!

Samla företaget, kompisarna eller hela familjen till ett julbord utöver det vanliga! I slutet av november inleder vi julen på LOFT tillsammans med Brödernas och vi ser fram emot att vara en del av ert julfirande. Sitt ned i en rofylld sittning hos Brödernas Skövde och njut av en klassisk julbordsbuffé med alla tillbehör och avsluta sedan kvällen med julkampen eller julutmaningen hos oss på LOFT!

För bokning eller förfrågan kontakta oss direkt!

Onsdag – Torsdag 695 kr
Fredag – Lördag 795 kr

Priserna är per person. För företag kan fakturering göras med priser exkl. moms.

Julbuffé

Det dukas upp till en härlig klassisk julbuffé med alla dess tillbehör! Janssons frestelse, skinka, sill, köttbullar – you name it! Det som inte finns på vår julbuffé är inte värt att nämnas. Allt kockas på plats med kvalitativa råvaror!

Paket – Julkampen

Väljer ni paketet ”julkampen” får ni, utöver det det klassiska julbordet, en spännande 3-kamp under 2h i våra simulatorer, tillsammans med en egen aktivitetsvärd. Paketet passar utmärkt för företag och större sällskap.

Paket – Julutmaningen

Väljer ni paketet ”julutmaningen”, kombineras julbuffén med boule i vår nya boulehall. Utmaningarna genomförs i lag och tränar både kommunikation och samarbete, samtidigt som det ger gruppen en riktigt härlig upplevelse tillsammans.

Bokning & förfrågan

För bokning eller förfrågan kontakta oss via kontakt formuläret eller ring oss!
Våra sittningar är mellan 18.00-22.00, 2h mat och 2h aktivitet.

Restriktioner Covid-19

Då vi omfattas av restaurang lagen så behövs det ej Covid-19 pass för att delta på våra julbord! Men såklart tar vi extra hänsyn och planerar för att ha en så säker vistelse hos oss som möjligt!

Relaterade paket

Kontakta oss

Samtycke*
Formuläret är skyddad av reCAPTCHA där Googles Privacy Policy samt Terms of Service appliceras.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.