För företag

Konferens

Vi på LOFT kan erbjuda er en helhetslösning med konferensrum, aktiviteter, mat och dryck, allt samlat under ett och samma tak. Samla kollegorna för en oförglömlig dag fylld med roliga aktiviteter.

Abonnera

Ta med medarbetarna och anordna en oförglömlig hel- eller halvdag hos oss på LOFT Golf & Boule Lounge! Vi kan erbjuda er massor av aktiviteter och lösningar på vad ni vill göra.

Afterwork

Ta en afterwork i loungemiljö med golf eller skytte, med god mat, dryck och skön musik. Vi anordnar AW-paket för vem som helst att boka i vår härliga golflounge.

Fartfyllda aktiviteter för företaget – något för alla!

Aktiviteter för företag och gruppbokningar.

Ta med företaget på en oförglömlig dag på golfbanan, se vem som är den bästa jägaren eller den bästa prickskytten i vilda västern – vi har roliga företagsaktiviteter. Vi kan erbjuda er en helhetslösning med konferensrum, aktiviteter, mat och dryck, allt samlat under samma tak. Vi tar emot alla storlekar på grupper, och kan ta allt ifrån en timme i en simulator, till en abonnerad lokal hela dagen. Vi erbjuder er en lösning helt efter era önskemål.

Vi hjälper er under hela vistelsen med tekniken, bistår med hjälp för att arrangera tävlingar och att visa resultaten för alla deltagare under dagen på TV skärmar. Vi kan även bistå med logoprodukter för ert företag i samband med er vistelse. Allt ifrån golfprodukter, kläder, väskor med mera. Prata gärna med oss för att hitta den bästa lösningen för er!

Kontakta oss för förfrågan av grupp- eller företagsbokningar!
Alla priser är exkl. moms.

Våra paket.

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Formuläret är skyddad av reCAPTCHA där Googles Privacy Policy samt Terms of Service appliceras.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.