JAKTpaket

Prova på Jakt & Skytte i våra simulatorer.

Du bjuds på en upplevelse i både Vilda Västern och i skogsmarkerna. Blanda mellan att Jaga djur, skjuta flygande hattar och en utmaning i pistolskytte! Då vi ej använder ammunition så kan man även kombinera detta med ett glas öl eller två.

Caddie (aktivitetsvärd)

Under hela er vistelse har ni våra caddies på plats som leder er aktivitet samt servar er med mat & dryck med mera. Om man vill ha lite försprång i tävlingen kan man alltid fråga våra caddies om tips!

Mat & Dryck

Vi samarbetar med Brödernas i Skövde. Så du kan på plats beställa mat och äta under din speltid hos oss. Vi har även bar med fulla rättigheter för den som är sugen på något att dricka.

Priser

Måndag – Torsdag 195kr per person.
Fredag – Lördag 295kr per person.

Pris fr. 195 kr per person

Antal deltagare 4 personer eller fler.

Bli en jägare för en dag. Testa att skjuta vildsvin eller varför inte Vilda västern skytte.

Det här ingår

  • 2h i simulator
  • Instruktion om hur man skjuter
  • Service från våra Caddies

Spela Bullseye, Wild West & Hunt Challenge

Utmana varandra i några av våra olika roliga spel för både golf och skytte. Bland att kommer du kunna skjuta vildsvin, fåglar & flygande hattar, men även en och en annan cowboy kommer dyka upp i skottlinjen!

Fler av våra paket

Redo att boka? Fyll i formuläret eller kontakta oss!

Vårt koncept är enkelt! Du hyr antingen en simulator per timme eller bokar något av våra färdiga paket. Bokning av aktivitetspaket måste alltid göras via mejl, telefon. eller via vårt formulär. För bokning av tid i simulatorerna kan bokning även göras vi Matchi. Du kommer till Matchis bokningssida genom att trycka på knappen boka nu. 

Ring oss: 0500 – 44 20 00
Mejla oss: info@loftgolf.se

Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.